Wednesday, 17 January 2018

Innowise group staat klaar voor nieuwe uitdagingen met “een vleugje Nederland”

Innowise group, creatief full service software ontwikkeling bedrijf uit Wit-Rusland, zoekt nieuwe kansen, spannende projecten, betrouwbare partners en biedt leuke inovatieve en kwalitatieve IT oplossingen. We streven naar langdurige productieve banden tussen Nederlandse en Wit-Russische IT bedrijven en doen het naast jaren lang cooperatie met de Verenigde Staten, Canada, Groot-Brittannie, Duitsland, Rusland, Oekraïne en Centraal-Aziё.
Waarom Nederland? Nederland is wereldberoemd door de hoge kwaliteit van het IT product dat op de markt verschijnt. Denken in creatieve ideeën en niet alledaagse oplossingen is de essentie van de aanpak gevolgd door Nederlandse IT bedrijven.
Waarom Innowise group? Het motto van Innowise group is precies zelfde: creatieve ideeën, innovaties en kwaliteit. We werken met veel experise en plezier, lopen voorop in de markt want ons ploeg bestaat uit vol van enegrie erfaren en bedreven ontwikkelars die constant op zoek naar nieuwe uitdagingen zijn.

Innowise group biedt breed portfolio van IT-diensten:
NET, Java, PHP, JS, HTML, CSS, jQuery, Unity, 2D/3D design/modelvorming, ArcGIS, iOS, Android;
Virtual reality/Augmented Reality Apps (VR/AR/MR); Microsoft Hololens, HTC Vive;
UX/UI designers and specialists;
Cross-Platform Mobiele Apps; Xamarin, React Native;
Quality assurance (QA)/Testing;
Outsourcing (nearshoring), oprichten van ontwikkelingscentra (Dedicated Development Centers), enz.

We begrijpen dat niet elk bedrijfsproces is in een standaard jasje te gieten. Daarom maken we een zorgvuldige analyse van de klantbehoeften en bieden creatieve maatoplossingen voor elk bedrijf en werkproces inclusief ondersteuning. De klant komt altijd eerst bij ons en we waarderen onze tijd en de tijd van onze klanten.
Innowise group ziet deze stap zoals een mogelijkheid om expertise en kennis van software ontwikkeling bedrijven van beide landen te delen en op die manier uit te breiden alsook nieuwe uitdagingen en betrouwbare partners te vinden.
We communiceren ook in het Nederlands zodat onze klanten geen taal barriere voelen.
Industrieën: Gezondheidszorg, e-commerce, e-leren, auto-industrie, gas en olie, financiёn, productie, overheid, media en advertenties, telecommunicatie, detailhandel, reizen, vervoer en logistiek, kunst en mode en game-industrie.

Meer informatie is op onze web-site te vinden: http://innowise-group.com/
Youtube Kanaal: https://www.youtube.com/InnowiseGroup

No comments :

Powered by Blogger.